Top Ad unit 728 × 90

puisi katresnane sawenehe ibuk

nalikane awakmu umur saktahun

dewek e dulang karo ngedusi awakmu



minongko walesane

awakmu nangis

sewengi utuh



nalikane awakmu

umur rong tahun

dewek e marahi awakmu jajalan mlaku



minongko walesane

awakmu mlayu

naliko dewek e

ngundang awakmu



nalikane awakmu umur telung tahun

dewek e ngolahne pangananmu

kanti roso katresnane



minongko walesanmu

bokguwak piring sing

isih enek segone

nang jugan.



nalikane awakmu umur patang tahun

dewek e nukokne

petelot warno-warni



minongko walesanmu bok orek- orek papan karo mejo gon mangan



nalikane awakmu umur limang tahun

dewek e nukokne sandangan singapik-apik tur larang



minongko walesmu

sandangan bok enggo dolanan bletokan sak cedak e omahmu

(di teruske liyo wektu)
puisi katresnane sawenehe ibuk Reviewed by Majalah Bisnis on 00.13 Rating: 5
All Rights Reserved by Blog Abajadun © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Diberdayakan oleh Blogger.